bergenhelg

Bergen for barn

Bergen for barn

Bergen for barn

Opplev Bergen sammen med dine barn. Bergenhelg vet hvilke aktiviteter for barn du skal velge. Se våre anbefalinger og bestill rimelig familieopphold hos oss.

  • Arrangementet er ferdigspilt i Bergen.
    La deg friste av våre aktuelle tilbud her

Bo sentralt og barnevennlig

På Radisson Blu Hotellene bor du midt i opplevelsene. Korte avstander til de fleste aktiviteter og severdigheter gjør oppholdet ditt i Bergen til en behagelig opplevelse for deg og barna.

Radisson Blu Hotel Norge er det eneste hotellet i sentrum av Bergen med svømmebasseng, mens Radisson Blu Royal Hotel med sin unike beliggenhet på Bryggen byr på spennende opplevelser rett utenfor døren. På begge hotell finner du flotte restauranter med egen barnemeny. Om sommeren kan du i tillegg nyte godt av lekerom, skattejakt og gratis is til barna.

Akvariet - barnas favoritt

Se hai som svømmer over og rundt deg i Akvariets nye haitunnel! På Akvariet i Bergen skjer det alltid noe spennende for både barn og voksne: Få med deg det gøyale selshowet, møt krokodillen Samson og de lekne apekattene. Bli bedre kjent med de store torskene og se spennende 3D-filmer. Masse aktiviteter for hele familien og foringer hver time.

 

VilVite - opplevelsessenter for barn og voksne

Ta med dine barn på Bergens mest populære opplevelsessenter VilVite! Her kan du og dine barn utforske mer enn 70 interaktive utstillinger, se 3D-filmer, bli med på vitenshow og andre spennende aktiviteter. Hovedtema er vær, hav og energi. Prøv å sykle 360 grader rundt i Sentrifugalskapen, bore etter olje, styre et skip eller melde været i værstudio! VilVite er både lærerikt og moro.

 

Vannkanten - friske muligheter for hele familien

Få med deg Vannkanten, Bergens og Norges beste badeland! På Vannkanten kan du og barna boltre dere i et stort utvalg av vannsklier, bassenger, stupebrett, boblebad og strømkanal. Vannkanten ligger ca 10 minutters kjøretur fra Bergen sentrum. Det er gode bussforhold mellom hotellene og Vannkanten.

 

Fløybanen - en familieklassiker

Fløybanen er en av Norges og Bergens mest kjente attraksjoner, og Skandinavias eneste av sitt slag. Reisen starter midt i sentrum av Bergen, kun 150 meter fra Fisketorget og Bryggen. Den spennende turen til fjells med Fløybanen er i seg selv en fantastisk opplevelse for hele familien. Ved Fløybanens endestasjonen, Fløyen, kan du nyte den vakre utsikten, studere alle detaljer i bybildet og samtidig se innseilingen og fjordene som omkranser Bergen. På Fløyen er det også restaurant, kafe, souvenirbutikk og lekepark for barn.

 

Som du ser, det er mange fine aktiviteter og mye som skjer for barn i Bergen! Bestill familieoppholdet i dag!

  • Arrangementet er ferdigspilt i Bergen.
    La deg friste av våre aktuelle tilbud her

Andre spesialtilbud
  • TA KONTAKT