WE LOVE THE 90'S

STED: BERGENSHALLEN (Kart)

PERIODE: LØRDAG 29. APRIL

Kan oppgraderes til Golden Circle mot et tillegg på kr 310,- NB! 20 års aldersgrense på Golden Circle.

PRIS: FRA KR. 1565,-

BESTILL NÅ

*Per person i dobbeltrom 1 natt, frokost og billett.

For første gang på fem år er endelig suksess-showet We Love The 90’s tilbake i Bergen. Med et forrykende show og et dusin megahits i bagasjen er de klare for å innta Bergenshallen lørdag 29. April.

Showet, som de siste årene har solgt nærmere 15 000 billetter i Oslo, er en hyllest til 90-tallet og byr på noen av de mest populære artistene fra dette tiåret pakket inn i en spektakulær produksjon med videoskjermer, pyro, lasere og andre spesialeffekter. Da showet besøkte Bergen i 2011 ble samtlige billetter revet bort, og i år er artistrekken og showet enda større.

 

Følgende artister er bekreftet:

AQUA (NO/DK), EAST 17 (UK), E-TYPE (SE), 666 (DE), CULTURE BEAT (DE), DJ SASH! (DE), DARUDE (FI), SNAP! (US), C+C MUSIC FACTORY (US), CORONA (IT), PARADISIO (ES), DRÖMHUS (SE), RESET (NO), INFINITY (NO)

 

Dørene åpner kl. 17:00. Showstart kl. 19:00. Slutt kl. 23:00.

 

Scooter avlyser (annonsert 7. mars 2017): Grunnet omstendigheter som arrangør ikke råder over, må Scooter dessverre kansellere alle sine konserter på We Love The 90’s i Norge. Dette grunnet deltagelse i et stort tysk TV-program. Store artister har en klausul i kontrakt som gir anledning til å avlyse konserter dersom store TV-opptredener dukker opp. Som en liten trøst har Scooter bekreftet at de vil komme tilbake til We Love The 90s i alle 3 byene I 2018. Kjøpte billetter refunderes ikke da Scooter er et av mange band i en festivalpakke.

 

Golden Circle billettene inkluderer:*

  • Egen inngang på arenaen til eget område nær scenen
  • Bar med alle rettigheter. NB! 20 års aldersgrense
  • Egne toaletter
  • Egen lounge med frisører fra Ramsvik som styler i beste 90`s-stil  

 

Dato/Tid Arrangement Sted Pris

FORTELL DINE VENNER