LATTER LIVE - PÅ TURNÉ

STED: GRIEGHALLEN (Kart)

PERIODE: LØRDAG 25. FEBRUAR

ROYAL HOTEL FRA 1145,-* TILLEGG FOR MIDDAG 280,-

BESTILL NÅ

*Per person i dobbeltrom 1 natt, frokost og billett.

Stand Up Norge presenterer: «LATTER LIVE – på turné!» med Øyvind Loven, Cecilie Steinmann Neess, Dex Carrington, Bjørn-Henning Ødegaard og Magnus Ravneberg

De siste årene har mange fått med seg «Latter Live» på NRK.
I dette programmet fikk landets ledende standup-komikere lov til å boltre seg i beste sendetid fra Latter på Aker Brygge.
Se mer her: https://tv.nrk.no/serie/latter-live

 

Disse sesongene hadde i gjennomsnitt 6-800.000 seere hver uke og har gitt standup-sjangeren et oppsving på live-scener over hele landet. Nå får man altså muligheten til å få med seg denne suksessen i levende live, når fem av de meste populære komikerne fra TV-serien legger ut på turné med sceneproduksjonen kjent fra TV. 
Dette blir show! 

 

ØYVIND LOVEN:
Sarkastisk, intelligent, treffsikker og snobbete. Fire ord som på alle måter beskriver Loven, en av Norges mest erfarne på sitt felt. 
Han har stått på scenen siden standupsjangeren så dagens lys her til lands. Han har også bred erfaring fra både tv og radio og har siden 2009 ledet "Morgenklubben med Loven & Co" på Radio Norge. En ting er sikkert – har du ikke opplevd ham ennå, så er det på tide! For han er Loven.

 

CECILIE STEINMANN NEESS:
Har de siste årene kommet som en virvelvind inn på den norske humorscenen som et friskt pust i en bransje dominert av mange menn. Var sist aktuell i de kritikerroste forestillingene «Märtha – The Musical» og «Latter på Latter» med Hege Schøyen og Linn Skåber, som spilte for stappfulle hus på Latter i Oslo. 

 

DEX CARRINGTON:
Denne norskfødte amerikaneren er en rutinert komiker som har opptrådt både i Norge og store deler av verden. Med en utstråling og karisma få kan matche, slo han igjennom med et brak på MTV-serien «Dexpedition», som fortsatt den dag i dag sendes rundt omkring i verden. Har bl.a. spilt inn en standup-spesial på Comedy Central, hvor det kokte i salen. NB: Carringtons opptreden er på engelsk.

 

JONNA STØME:
Har amerikanske aner, kjennetegnes for sin selvsikre, energiske standup, ofte basert på hverdagslige observasjoner. I 2010 ble han bl.a. nominert til Komiprisen for «Årets Beste Standup-artist» med sin første solo-forestilling «Fargerikt Faenskap».  I 2014 var han med på «Julelatter» sammen med Christian Mikkelsen og Olav Svarstad Haugland på Latter, Aker Brygge, som spilte for fulle hus.

 

Så kjære publikum – ta godt imot: LATTER LIVE – direkte fra Grieghallen!

Varighet ca. 75 minutter, uten pause.

Dato/Tid Arrangement Sted Pris

FORTELL DINE VENNER