KONSERT I BERGEN

Lev som en rockestjerne. Få med deg det ypperste av konserter og bo på byens beste hotell. Bergenhelg.no tilbyr skreddersydde konsertpakker som inkluderer hotellrom og 2-retters middag på Radisson Blu Royal Hotel. Og ikke minst - når du bestiller hos oss får du rabatter på både overnatting og middag!

DE BESTE KONSERTBILLETTENE

Konserttilbudet i Bergen har vokst kraftig de siste årene. Lokale, nasjonale og internasjonale stjerner står nærmest i kø for å opptre i byen mellom de syv fjell. Et ekstremt profesjonelt arrangørapparat, et entusiastisk konsertpublikum og byens spektakulære omgivelser er blant årsakene til den økte konsertaktiviteten. Som følge av vårt nære samarbeid med Bergenlive, Stageway og byens andre ledende konsertarrangørene, kan vi tilby våre kunder de beste billettene.

KONSERTPAKKER GIR DE BESTE RABATTENE

Når du bestiller konsertpakke hos oss får du inntil 25% rabatt på både hotellrom og 2-retters middag. Som kunde hos oss kan du også be om fribilletter til noen av byens mest populære utesteder ved ankomst på hotellet. Så da ligger alt til rette for en perfekt helaften med både restaurantbesøk, konsert og nattklubb på menyen.

BESTILL KONSERTPAKKE

Se vår oversikt, finn konserten du vil oppleve og gå videre til vår online bestilling. Du kan også bestille på telefon 09901. Har du en bestemt dato anbefaler vi deg å benytte vår kalender til høyre.

AKTUELLE KONSERTER: