ASTRID S

STED: USF VERFTET (Kart)

PERIODE: LØRDAG 25. NOVEMBER

18 års aldersgrense, vergeordning. Minimum alder 15 år.

PRIS: FRA KR. 1180,-

BESTILL NÅ

*Per person i dobbeltrom 1 natt, frokost og billett.

Astrid S legger ut på verdensturné - avslutter i Bergen!

De siste par årene har Astrid S forsynt oss med den ene pop-perlen etter den andre, med en større og større fanskare som resultat. Nå er hun for alvor i ferd med å erobre det internasjonale markedet også. I september legger hun ut på en omfattende turné som tar henne både til USA, England, Frankrike, Tyskland og Nederland før den avsluttes i Norge, nærmere bestemt på USF i Bergen lørdag 25. november.

 

”Party’s Over”-turneen kommer i kjølvannet av utsolgte konserter i musikkmetropolene New York, Los Angeles og London. 30. juni slippes en EP med samme navn via Virgin EMI Records, platen inkluderer den Oscar Holter-produserte ”Breathe”, som blant annet ble kåret til Tune of the Week av BBC Radio 1s Scott Mills show og er i skrivende stund strømmet over 25 millioner ganger.

 

Singelsuksessen føyer seg inn i rekken av triumfer Astrid S har vært tilgodesett med de siste årene, i fjor vant hun Spellemannpris for beste nykommer og beste norske artist under MTV European Music Awards. Britiske The Guardian mener at hun er en kommende verdensstjerne og Popjustice mener hun er ”one of the acts most likely to save pop music in 2017!”.

 

Trenger vi flere skussmål? Vi vet av erfaring at Astrid S leverer fortryllende konsertopplevelser, og med en stadig større samling smarte pop-hits i kofferten vet vi at det kommer til å bli en perfekt turnéavslutning i Bergen 25. november.

Dato/Tid Arrangement Sted Pris
Lør 25. nov 20:00 Astrid S inkl. hotellpakke USF VERFTET - Bergen Fra 1180,- BESTILL NÅ

FORTELL DINE VENNER