BJØRN EIDSVÅG & SIGVART DAGSLAND

STED: BERGENHUS FESTNING PLENEN (Kart)

PERIODE: LØRDAG 6. JUNI

Nummererte Sitteplasser

PRIS: FRA KR. 1390,-

BESTILL NÅ

*Per person i dobbeltrom 1 natt, frokost og billett.

To av landets mest folkekjære artister legger ut på turné sammen!

Høsten 2019 slo to institusjoner innen norsk musikkliv seg sammen når Bjørn Eidsvåg og Sigvart Dagsland la ut på en omfattende turné sammen. Etter en nærmest utsolgt turné over hele landet, er det klare for å fortsette suksessen i 2020. Dagsland og Eidsvåg har en fartstid i bransjen på over 70 år til sammen. De har begge opparbeidet seg unike posisjoner i norsk musikkliv og blir ansett som to av våre fremste artister. Nå slår de sammen to omfangsrike låtkataloger og publikum kan dermed vente seg en konsertopplevelse for historiebøkene. Det er duket for en stemningsfull, oppløftende og ikke minst gåsehud-fremkallende kveld. 

 

Sigvart har en av Nordens flotteste stemmer, det er en fryd å jobbe med karen, det vanker gåsehud hver gang. Nå blir det altså rikelig med gåsehud-muligheter i tiden fremover. Om ikke stemmen min er så sofistikert som Sigvart sin, så hender det at den når fram. Dette gleder jeg meg til og for alle dere som har det som Knut Arild Hareide: «..når det gjelder musikk liker jeg alt fra Sigvart Dagsland til Bjørn Eidsvåg», så må jo dette være riktig valg!

 

Dagsland ser også stort frem til å legge ut på veien med Eidsvåg: 

Jeg gleder meg som en unge til disse konsertene. Bjørn er en av vår tids store norske formidlere, med en låtkatalog som kan gjøre de fleste andre grønne av misunnelse. Vi har ikke helt ulik bakgrunn, for å si det forsiktig, og jeg tenker at dette samarbeidet er en historie som lenge har ventet på å bli fortalt. Og ikke minst: Et viktig kriterium for meg, etter å ha turnert med Karoline Krüger i fjor, var at neste samarbeidspartner måtte være PENERE enn henne.  Og da var jo valget enkelt. 

 

Dagsland og Eidsvåg har begge blitt tildelt flere prestisjetunge priser som Prøysenprisen og flere Spellemannpriser. De har gitt ut flere titalls album med store salgssuksesser og utsolgte turneer. 

 

Portene åpner kl. 18:30

Konsertstart kl. 20:00

Varighet ca. 110 minutter

Dato/Tid Arrangement Sted Pris
Lør. 06. jun 18.30 Bjørn Eidsvåg & Sigvart Dagsland inkl. hotellpakke BERGENHUS FESTNING PLENEN - Bergen Fra 1390,- BESTILL NÅ

FORTELL DINE VENNER