BOWIE 72 - ALL STAR TRIBUTE

ÅSE KLEVELAND + MICHAEL KROHN & HÅVARD BAKKE

STED: RADISSON BLU ROYAL HOTEL, KONGESALEN (Kart)

PERIODE: LØRDAG 12. JANUAR

ROYAL HOTEL FRA 1500,-* INKL 2-RETTERS MIDDAG

BESTILL NÅ

*Per person i dobbeltrom 1 natt, frokost og billett.

Han var en av rockhistoriens aller største. I januar ville David Bowie ha fylt 72 år. Det skal markeres, med en skikkelig Bowie-kveld i Kongesalen på Radisson Blu Royal Bryggen.

Denne Bowie-hyllesten begynte i Oslo, der konseptet har blitt en årviss tradisjon som blant annet har fylt Rockefeller. Og javisst er det store platåsko å fylle, men til gjengjeld er det litt av en gjeng som kommer direkte fra John Dee i Oslo for å fråtse i Bowie-hits. Blant dem Raga Rockers-sjef Michael Krohn, Håvard Bakke (sjekk hans gåsehudversjon av «Cat People» (se under) pluss norsk rocks aller kuleste dame noensinne – selveste Åse Kleveland! 

Med seg har de et band som er like tent som kompetent: The Goon Squad teller musikere som har spilt med alt og alle, fra Knutsen & Ludvigsen til Röyksopp og Sondre Lerche.

Om det blir «sailors fighting in the dance hall» kan vi ikke love, bare at det blir litt av en fest for dem som savner David Bowie.

 

Put on your red shoes and dance the blues! 

Dato/Tid Arrangement Sted Pris
Lør. 12. jan 19.00 Bowie 72 - all star tribute inkl. hotellpakke RADISSON BLU ROYAL HOTEL, KONGESALEN - Bergen Fra 1500,- BESTILL NÅ

FORTELL DINE VENNER