BRIT FLOYD

STED: GRIEGHALLEN (Kart)

PERIODE: FREDAG 8. OKTOBER

ROYAL HOTEL FRA 1735,-* INKL 2-RETTERS MIDDAG

BESTILL NÅ

*Per person i dobbeltrom 1 natt, frokost og billett.

Grunnet gjeldende begrensninger for arrangementer blir det dessverre ikke mulig å gjennomføre konserten med Brit Floyd i Grieghallen lørdag 3. oktober 2020. Ny dato for konserten blir fredag 8. oktober 2021.

The World’s Greatest Pink Floyd Show – Brit Floyd, legger ut på ny verdensturné! Her får du høre musikk fra The Dark Side of the Moon, The Wall og mer - inkludert ikoniske Echoes fremført i sin formidable helhet.

 

Brit Floyd – The World’s Greatest Pink Floyd Show, returnerer til Norge i 2020 for å fremføre sin splitter nye konsert som inneholder høydepunkter fra klassikerne The WallThe Dark Side of the MoonWish You Were HereAnimals og The Division Bell. Konserten byr også på en 23 minutter lang liveversjon av den toneangivende låten Echoes, som ble skrevet for 50 år siden og utgitt på Pink Floyds gjennombruddsalbum Meddle.

 

The Brit Floyd Show har blitt et fenomen og det er bred enighet om at dette er verdens ypperste hyllestband til Pink Floyd – både til bandets musikk og visuelle univers. Bandet har spilt over 1000 konserter siden starten i Liverpool i 2011, blant annet på verdenskjente arenaer som Red Rocks amfiteater i Denver, Royal Albert Hall i London og Radio City Music i New York.

 

Brit Floyd signerer med en lyd-, lys- og videoopplevelse så spektakulær at det ville gitt legendene i Pink Floyd bakoversveis. En forestilling med Brit Floyd er så tett opp til originalen som det er mulig å komme.

SHOW & TEATER I BERGEN

Dato/Tid Arrangement Sted Pris
Fre. 08. okt 20.00 Brit Floyd inkl. hotellpakke GRIEGHALLEN - Bergen Fra 1735,- BESTILL NÅ

FORTELL DINE VENNER