DAGNY

STED: USF VERFTET (Kart)

PERIODE: FREDAG 22. FEBRUAR

Aldersgrense 18 år, vergeordning.

PRIS: FRA KR. 1120,-

BESTILL NÅ

*Per person i dobbeltrom 1 natt, frokost og billett.

Suksesshistorien fortsetter, og Dagny legger ut på ny Norgesturné! Med sine imponerende liveopptrender, og et arsenal av hits, har Dagny etablert seg som hele landets popyndling. 22.februar 2019 kan du oppleve den sjarmerende og talentfulle artisten på USF Verftet.

Dagny slo gjennom med «Backbeat» og «Fool’s Gold» fra den kritikerroste ep-en «Ultraviolet» i 2016. Hun overbeviste stort under by:Larm samme år, og har fortsatt å levere hit etter hit. «Wearing Nothing» ble nominert til Spellemann i kategorien Årets låt i 2017og «Love You Like That» var på Billboards liste over verdens beste låter. Billboard trakk henne i tillegg frem som en av popstjernene å følge med på i 2018.

 

Dagnys nyeste singler «That Feeling When», «Used To You» og megahiten «Drink About» med Seeb har gått sin seiersgang på radio, og sistnevnte har blitt streamet over 60 millioner ganger på Spotify. I 2018 har også 3 av låtene hennes vært å høre i den populære amerikanske TV-serien «The Bold Type».  

 

Det er ikke mange artister som har like mye utstråling og popteft som Dagny. VG beskriver henne som «Festens midtpunkt», mens musikknyheter.no skriver at «Hun har en tilstedeværelse på scenen det er vanskelig å matche, og det gode humøret smitter over på resten av salen».

 

Tromsøværingen har velfortjent opparbeidet seg et rykte som en fantastisk liveartist og turnert verden over. Hele 5 av 8 show var utsolgt på hennes turné i Nord-Amerika denne våren, og hun avsluttet nylig en suksessfull festivalsommer med 17 show i Norge og utlandet. I oktober spiller hun i Asia for første gang, og følger opp med en rekke konserter i Europa.

 

Ikke gå glipp av sjansen til å oppleve popmagien hun skaper når hun inntar scenen!

 

DEN PERFEKTE JULEGAVE. KJØP GAVEKORT HER!

Dato/Tid Arrangement Sted Pris
Fre. 22. feb 20.00 Dagny inkl. hotellpakke USF VERFTET - Bergen Fra 1120,- BESTILL NÅ

FORTELL DINE VENNER