GABRIELLE

STED: BERGENHUS FESTNING (Kart)

PERIODE: LØRDAG 28. AUGUST

Ståplasser Aldersgrense 15 år, vergeordning.

PRIS: FRA KR. 1340,-

BESTILL NÅ

*Per person i dobbeltrom 1 natt, frokost og billett.

Gabrielle har forandret norsk popmusikk for alltid. Til sommeren vender hun tilbake til hjembyen for å spiller storkonsert på Bergenhus Festning 28.august 2021. Det blir fantastisk!

Siden Gabrielle for slo gjennom med debutsingelen "Ring meg" i 2011, har hun etablert seg som en av de aller fremste artistene på den norske musikkscenen. Med låter som "Fem fine frøkner", "Mer", "September", "Mellom skyene" og "Eg lover", har hun preget hitlister og radiobølger. Hun har dessuten markert seg som en enestående liveartist og spilt for fulle hus og på de største festivalscenene landet over. 

 

Det siste halve året har hun jobbet intensivt i studio med et nytt og ambisiøst prosjekt, og 27. september slapp hun endelig albumet «Snart, Gabby» til strålende kritikker. Gjennom høsten har hun filleristet konsertscener landet over og til sommeren er det duket for festivaler og utvalgte konsertareaner – blant annet skal hun gjøre sitt hittil største show i Bergen på Bergenhus Festning på scensommeren. 

 

De av dere som opplevde Gabrielles headlinerkonsert på Bergenfest i 2018, eller en av de to utsolgte konsertene hennes på USF Verftet i 2019, vet at dette er en konsert å glede seg til.

Dato/Tid Arrangement Sted Pris
Lør. 28. aug 20.00 Gabrielle inkl. hotellpakke BERGENHUS FESTNING - Bergen Fra 1340,- BESTILL NÅ

FORTELL DINE VENNER