GABRIELLE

STED: BERGENHUS FESTNING (Kart)

PERIODE: LØRDAG 28. AUGUST

PRIS: FRA KR. 1340,-

BESTILL NÅ

*Per person i dobbeltrom 1 natt, frokost og billett.

**Konserten er flyttet fra 29.august 2020 til 28.august 2021 pga. smitteverntiltak for å minimere spredningen av koronaviruset.

Lørdag 25.april ble det kjent at det nasjonale forbudet mot arrangementer med mer enn 500 mennesker forlenges til 1.september 2020. Som følge av dette kan ikke konserten med Gabrielle på Bergenhus Festning gjennomføres som planlagt, lørdag 29.august 2020.

Sammen med Gabrielle sitt team har det lyktes oss å flytte konserten til neste år. Ny dato for konserten blir lørdag 28.august 2021. Vi håper at dere gleder dere like mye som oss til å oppleve Gabrielle på Bergenhus Festning, selv om ventetiden nå blir litt lenger.**

Siden Gabrielle for slo gjennom med debutsingelen "Ring meg" i 2011, har hun etablert seg som en av de aller fremste artistene på den norske musikkscenen. Med låter som "Fem fine frøkner", "Mer", "September", "Mellom skyene" og "Eg lover", har hun preget hitlister og radiobølger. Hun har dessuten markert seg som en enestående liveartist og spilt for fulle hus og på de største festivalscenene landet over. 

 

Det siste halve året har hun jobbet intensivt i studio med et nytt og ambisiøst prosjekt, og 27. september slapp hun endelig albumet «Snart, Gabby» til strålende kritikker. Gjennom høsten har hun filleristet konsertscener landet over og til sommeren er det duket for festivaler og utvalgte konsertareaner – blant annet skal hun gjøre sitt hittil største show i Bergen på Bergenhus Festning på scensommeren. 

 

De av dere som opplevde Gabrielles headlinerkonsert på Bergenfest i 2018, eller en av de to utsolgte konsertene hennes på USF Verftet i 2019, vet at dette er en konsert å glede seg til.

Dato/Tid Arrangement Sted Pris
Lør. 28. aug 20.00 Gabrielle inkl. hotellpakke BERGENHUS FESTNING - Bergen Fra 1340,- BESTILL NÅ

FORTELL DINE VENNER