HALVDAN SIVERTSEN

70 ÅR!

STED: GRIEGHALLEN (Kart)

PERIODE: ONSDAG 24. NOVEMBER

PRIS: FRA KR. 1250,-

BESTILL NÅ

*Per person i dobbeltrom 1 natt, frokost og billett.

På grunn av Covid-19 og restriksjonene omkring dette ser arrangørene seg nødt til å avlyse konserten med Halvdan Sivertsen som skulle funnet sted søndag 15.november 2020 i Grieghallen. Vi har heldigvis funnet ny dato til neste år - Onsdag 24.november 2021 - Velkommen da. Kjøpte billetter til 15.11.2020 gjelder til ny dato 24.11.2021

En hyllest til livet, kjærligheten og saftig nordnorsk humor!

 

Halvdan startet 2020 med å fylle 70 år den 5. januar. Karrieren til Halvdan spenner over mer enn 50 år, fra den spede starten i Bodøs pop- og rockmiljø på 60-tallet, via visebølgen på 70-tallet, til å bli en av landets mest populære artister de siste 30 årene.


I tillegg til å gi ut en rekke prisbelønte album og være en fjerdedel av tidenes største norske supergruppe, Gitarkameratene, har musikken til Halvdan blitt brukt i både film og teater. Dessuten vil Halvdan, for en hel generasjon nordmenn, alltid huskes som «faren» til Labbetuss.


Halvdan Sivertsen er et av de varmeste og morsomste menneskene i norsk offentlighet, og etter et halvt århundre som artist, har han fortsatt mye på hjertet. Han er fremdeles opptatt av den stakkars kloden vår, og brenner fortsatt for kjærligheten, vennskapet og de som trenger oss. 

 

Vi garanterer en kveld med hits og klassiske låter, med kort vei mellom ellevill gapskratt og det dypeste alvor. Med skråblikk på oss selv, samfunnet rundt oss og tida vi lever i, og med de myke balladene og de fengende refrengene en Halvdan Sivertsen-konsert alltid byr på.


Vær med å feire en ekte hedersmann!

Dato/Tid Arrangement Sted Pris
Ons. 24. nov 18.00 Halvdan Sivertsen inkl. hotellpakke GRIEGHALLEN - Bergen Fra 1250,- BESTILL NÅ

FORTELL DINE VENNER