JOSHUA RAY WALKER

STED: OLE BULL SCENE (Kart)

PERIODE: LØRDAG 14. AUGUST

Unummererte sitteplasser. Aldersgrense 18 år, vergeordning.

PRIS: FRA KR. 1085,-

BESTILL NÅ

*Per person i dobbeltrom 1 natt, frokost og billett.

**Konserten er flyttet fra 15.august 2020 til 14.august 2021 pga. smitteverntiltak for å minimere spredningen av koronaviruset.

Lørdag 25.april ble det kjent at det nasjonale forbudet mot arrangementer med mer enn 500 mennesker forlenges til 1.september 2020. Som følge av dette kan ikke konserten med Joshua Ray Walker på Ole Bull Scene gjennomføres på planlagt dato, 15.august 2020.

Ny dato for konserten blir lørdag 14.august 2021.**

Americanaartisten fra Dallas, Texas, har nylig fullført sin Skandinaviaturné etter at han slapp sitt debutalbum tidligere i 2019. Albumet mottok strålende kritikker og turnéen kan ikke kalles annet enn en enorm suksess! I oktober spilte han på Bergen Live Sessions og trollbandt publikum, som hadde møtt opp i hopetall. Konserten var en formidabel opplevelse og den unge amerikaneren satte virkelig spor etter seg her i Bergen.

 

Det var ikke bare i Bergen at Joshua Ray Walker markerte seg. I Tromsø hadde anmelder Egon Holstad vansker for å holde tilbake sin begeistring:

 

"Konserten søndags kveld er noe av det aller beste jeg har sett på år og dag. På vei hjem tenkte jeg flere ganger på hva faen det var som ramlet ned i hodene på oss heldige som var der. Man fikk en følelse av å ha bivånet noe ekstraordinært stort og bra, og det er heller ikke utenkelig at denne seansen kommer til å bli husket som en «Husker du da man så Joshua Ray Walker på en liten klubb?»-kveld."

 

I april kommer hans andre album og vi gleder oss til å følge americanaartisten videre på reisen. 15.august er det oppmøteplikt på Ole Bull Scene for alle americana-elskere!

Dato/Tid Arrangement Sted Pris
Lør. 14. aug 20.00 Joshua Ray Walker inkl. hotellpakke OLE BULL SCENE - Bergen Fra 1085,- BESTILL NÅ

FORTELL DINE VENNER