JUKEBOX HARMONY

STED: GRIEGHALLEN (Kart)

PERIODE: SØNDAG 27. SEPTEMBER

ROYAL HOTEL FRA 1005,-* TILLEGG FOR MIDDAG 280,-

BESTILL NÅ

*Per person i dobbeltrom 1 natt, frokost og billett.

For åttende året på rad inviterer Tor Endresen og Rune Larsen til et storslått show i Grieghallen, 27. september. Tradisjonen tro blir det musikk fra 60-, 70- og 80-årene, men noen av gjestene har fått lov å utvide tidsrammen og den musikalske horisonten en smule.

Nytt av året er at Tor Endresen og Rune Larsen vil gi en honnør til alle de duoer som har inspirert dem i deres egne karrierer. Vi skal mimre tilbake til The Everly Brothers, Simon and Garfunkel, The Bellamy Brothers, samt Kurt Foss og Reidar Bøe. I tillegg gleder Tor og Rune seg til å spille låter fra CD-platen med Radiofantomenes mest kjente låter. Andre duoer som sangfuglene har hentet låter fra er Kari og Ivar Medås, Bjørg og Mikkel, og Tobben og Ero.

 

”Det er klart at noen duoer har en litt spesiell måte å definere duo-begrepet på", sier Rune Larsen. ”En av dem er The Righteous Brothers, hvor det på en av deres største slagere kun var den ene av dem som sang. Det var Unchained Melody. Den gjør Tor en aldeles nydelig versjon av." Selv om duo-avdelingen får stor plass, blir det rikelig med tid til det som alltid kjennetegner Jukebox: Humor, Oldies & Goldies og spennende gjester!

 

Dato/Tid Arrangement Sted Pris
Søn. 27. sep 20.00 Jukebox Harmony inkl. hotellpakke GRIEGHALLEN - Bergen Fra 1005,- BESTILL NÅ

FORTELL DINE VENNER