MADRUGADA

STED: GRIEGHALLEN (Kart)

PERIODE: 16. NOV - 23. NOV

Kan oppgraderes til Sitteplass mot et tillegg på 45 kr.

PRIS: FRA KR. 1325,-

BESTILL NÅ

*Per person i dobbeltrom 1 natt, frokost og billett.

Madrugada gjennomfører i år et knippe konserter som markerer 20-årjubileumet til deres legendariske debutalbum, Industrial Silence, og som en oppfølger til konserten på Bergenfest, kommer de til Grieghallen lørdag 16. november – en Grieghall rigget til fest med både stå- og sitteplasser!

På scenen står tre av de fire originale medlemmene, Sivert Høyem, Frode Jacobsen og Jon Lauvland Pettersen.

 

Madrugada signerte sin første platekontrakt sommeren 1998. September året etter, gikk debutalbumet «Industrial Silence» sensasjonelt rett inn på førsteplass på VG-lista. Albumet er blitt stående som en av norsk rocks virkelig store klassikere.

 

De neste ti årene ga Madrugada ut ytterligere fire studioalbum, det siste, selvtitulerte, ble påbegynt før gitarist Robert Burås gikk bort i 2007 og ble utgitt i 2008.

 

På sine ti år som band befant Madrugada seg kontinuerlig i toppsjiktet av norske band, og hadde også en betydelig karriere utenfor Norge. De har mottatt tilsammen fem Spellemannpriser, inkludert «Årets Spellemann», to Alarmpriser, samt en rekke salgstroféer.

 

Konserten på Bergenfest torsdag 13. juni ble hyllet i både BA og BT, og vi gleder oss til å kunne ønske Madrugada tilbake til Bergen i høst!

 

Arrangør: Stageway.

Dato/Tid Arrangement Sted Pris

FORTELL DINE VENNER