MARCUS & MARTINUS

STED: KOENGEN (Kart)

PERIODE: LØRDAG 11. AUGUST

inkl. Ordinær billett, rom og frokost. Tillegg barn: 790 kr inkl. billett (maks 2 barn inntil 12 år, på samme rom) Barn under 12 år må være i følge med en voksen person over 23 år.

FRA 3580,- (2 voksne + 1 barn)*

BESTILL NÅ

*Inkluderer overnatting 1 natt, frokost for 2 voksne med 1 barn. Tillegg for flere barn

Marcus & Martinus kommer tilbake til Koengen i 2018! Konserten lørdag 11. august i Bergen er en del av Marcus & Martinus’ Moments Tour – som allerede har solgt ut Nordens største konsertarenaer.

Etter årets utsolgte braksuksess på Koengen kommer Norges største popstjerner tilbake til Bergen i 2018 for å fylle byens storstue med sine gigantiske hits, et nytt og større show og tusenvis av elleville fans!

 

"Det er alltid fantastisk å få komme til Bergen og vi hadde en stor opplevelse på Koengen i år. Til sommeren skal vi toppe dette med en enda bedre konsert med nye låter og helt nytt show”, sier Marcus Gunnarsen. ”Det kommer til å bli helt rått. Og stemningen i Bergen er alltid helt magisk, vi elsker fansen vår i Bergen”, sier Martinus Gunnarsen.

 

Den største norske popsensasjonen i moderne tid er to ungdommer fra Trofors. Det siste året har tvillingbrødrene Marcus & Martinus solgt ut større og større konsertarenaer; de har vunnet Spellemannsprisen og lansert nye hits. Nå legger de ut på en ny turné.  Allerede har deres Moments Tour solgt ut Oslo Spektrum, to kvelder i Globen i Stockholm, Royal Arena i København, Hartwall Arena i Helsinki og Saab Arena i Linköping. Globen og Spektrum solgte ut på kun to minutter. Dette betyr at Marcus & Martinus skal spille for et sekssifret antall mennesker i Skandinavia på første etappe av Moments Tour. I tillegg skal de spille konsert i tolv andre europeiske storbyer. Puh!

 

I november slapp Marcus & Martinus sitt tredje album Moments, som handler om de øyeblikkene som utgjør livene til tvillingene akkurat nå: det handler om møtene med fansen, om å vokse opp og utvikle seg som artist og menneske. Og så handler det om å spille for tusenvis av fans på store arenaer. Og nettopp dét gleder Gunnarsen-brødrene seg til å gjøre i 2018. Nok en gang skal de legge et fullsatt Koengen for sine føtter.  

 

Bergen, er dere klare?!

 

Sulten før eller etter konserten? 

Bestill bord i vår restaurant 26North: http://26north.no/bergen/bestill-bord/

Dato/Tid Arrangement Sted Pris

FORTELL DINE VENNER