MORTEN ABEL

STED: USF VERFTET (Kart)

PERIODE: FREDAG 7. DESEMBER

PRIS: FRA KR. 1190,-

BESTILL NÅ

*Per person i dobbeltrom 1 natt, frokost og billett.

Norges ukronede popkonge slapp det nye albumet "Evig din" i begynnelsen av 2018, og konserten på Ole Bull Scene i den forbindelse var utsolgt lenge i forveien. Nå rundes releaseturnéen av med en siste helg i Bergen og Stavanger!

Med splitter nye låter og en rekke udødelige hits kommer Morten Abel til Bergen og USF Verftet i desember, og som alltid kan man forvente allsang og fest når Abel tar med seg bandet og sitt fantastiske låtunivers på veien. 


Få artister her til lands har en like suksessrik og mangslungen karriere som Morten Abel, og med hits som "Be My Lover", “Lydia”, “Tulipz”, “Hard To Stay Aw ake”, “Doberman” og “Frøken Vilikke” trenger han knapt noen nærmere introduksjon.


Veien fra Bodø til Stavanger, fra Mods og The September When til Peltz og to tiår som definerende soloartist er lang og brokete. Men fellesnevneren for Abels musikalske eskapader er den vanvittige låtteften, som har gjort så å si alt han har rørt ved til både kritikerroste utgivelser og kommersiell suksess.


Abel har vært i rampelyset i snart en mannsalder, og er og forblir en av få ekte popstjerner vi har her til lands. Både salgstallene, prisene og konsertene på merittlisten hans forsvarer denne statusen, og mannen er for lengst en levende legende i norsk musikkbransje.

Dato/Tid Arrangement Sted Pris
Fre. 07. des 21.00 Morten Abel inkl. hotellpakke USF VERFTET - Bergen Fra 1190,- BESTILL NÅ" />

FORTELL DINE VENNER