NYTTÅRSKONSERTEN

STED: GRIEGHALLEN (Kart)

PERIODE: LØRDAG 18. JANUAR

ROYAL HOTEL FRA 1770,-* INKL 2-RETTERS MIDDAG

BESTILL NÅ

*Per person i dobbeltrom 1 natt, frokost og billett.

Den fantastiske nyttårskonserten alle kjenner fra NRK på første nyttårsdag, fremført av det originale og verdensberømte Schönbrunn Slottsfilharmoniker, kommer igjen tilbake til Bergen!

I over 60 år har konserten blitt sendt på tv, og de siste 5 årene har de også spilt i Norge hver januar. Hvert år siden de først kom i 2016 har konsertene blitt utsolgt og avsluttet med stormende jubel og trampeklapp. Det er derfor med stor glede at vi igjen ønsker de velkommen tilbake til Norge også til neste år.

 

Schönbrunn Slottsfilharmoniker er et tradisjonelt og internasjonalt ettertraktet kammerorkester fra Wien. Orkesteret er kjent for sitt klassiske lydbilde og sin sjarmerende scenetilstedeværelse. I tillegg til de vanlige konsertene på Schönbrunn Palace Orangery har orkesteret også blitt en svært viktig ambassadør i Østerrike og har hatt stor internasjonal suksess over hele verden.

 

«Dette er en konsert alle nordmenn har et forhold til fra NRK på førstenyttårsdag, men det er noe helt eget å få oppleve det på en scene, og det at vi nå har fått de til Norge fem år på rad er utrolig gøy», sier arrangør Otto Vinje i Good Time.

 

Schönbrunn Slottsfilharmoniker legger stor vekt på en wiensk stiltolkning av stykkene de spiller og de utmerker seg med dette subtile men individuelle preget. Gjør dere klare for en ny storslått opplevelse av klassisk wienermusikk på sitt beste!

 

Varighet: Ca. 2,5time inklusive 30 minutters pause.

 

Dirigent:Mika Eichenholz

Solister: Sopran: Andreja Zidaric & Bariton: Lukas Johan

Dato/Tid Arrangement Sted Pris
Lør. 18. jan 19.00 Nyttårskonserten inkl. hotellpakke GRIEGHALLEN - Bergen Fra 1770,- BESTILL NÅ

FORTELL DINE VENNER