ONSDAGSPASS 13 JUNI

STED: BERGENHUS FESTNING (Kart)

PERIODE: ONSDAG 13. JUNI

Dagspass onsdag gir adgang til konserter på Bergenhus Festning 13. juni 2018.

PRIS: FRA KR. 2040,-

BESTILL NÅ

*Per person i dobbeltrom 1 natt, frokost og billett.

Legendariske Nick Cave & The Bad Seeds gjør sin eneste norgeskonsert i 2018 på Bergenfest, etter et bejublet og utsolgt Spektrum-show i 2017!

Australske Nick Cave fikk sitt gjennombrudd med post punk-bandet The Birthday Party på begynnelsen av 80-tallet. Siden den tid har hans mørke og gåtefulle stemme jobbet seg inn bevisstheten til en omfangsrik lytterskare verden over. Konsertene hans fremstår gjerne som vekkelsesmøter hvor Cave er seremoni-leder. Tematikken kretser ofte rundt død, kjærlighet og de store spørsmålene – det er ikke uten grunn at han har blitt referert til som rockens «Prince of Darkness».

 

Med seg i bagasjen har Nick Cave sitt bejublede album «Skeleton Tree», nummer 16 i rekken, som ble til under særdeles vanskelige omstendigheter da Cave mistet sin 15 år gamle sønn i en fallulykke midtveis i innspillingsprosessen. Platen ble tilgodesett med en høythengende 9/10 i tone-angivende Pitchfork.

 

Det er ingen tvil om at det kommer til å bli sterk kost når Nick Cave and the Bad Seeds holder fortet på Bergenhus Festning i juni neste år. Vi gleder oss til å se og høre på. 

 

Bergenfest 2018 har en total publikumskapasitet på 9.000 pr dag og finner sted på Bergenhus Festning i perioden 12. - 16. juni. Det vil være totalt fem scener på festivalen. Tre utendørsscener, innendørsscenen, Magic Mirrors, som er et art nouveau-inspirert telt/bygning med kapasitet opp til 600 mennesker og sist, men ikke minst ærverdige Håkonshallen.

 

Dagspass onsdag gir adgang til konserter på Bergenhus Festning 13. juni 2018. 

Merk at det er forskjellige pristyper for over og under 18 år. Det vil være forskjellige armbånd for over/under 18 år og kun de med "over 18-armbånd" har adgang i barene. 
MERK: "Magic Mirrors" har 18-årsgrense. Vergeordning for publikum under 15 år, les om kriterier på bergenfest.no


For mer informasjon festivalen, konsertene og åpningstider, se bergenfest.no. Følg Bergenfest på facebook for oppdateringer og artistslipp. Sjekk også Bergenfest på Spotify.

Dato/Tid Arrangement Sted Pris

FORTELL DINE VENNER