THE WATERBOYS

STED: FORUM SCENE (Kart)

PERIODE: LØRDAG 2. NOVEMBER

Unummererte Sitteplasser. Aldersgrense 18 år, vergeordning.

PRIS: FRA KR. 1320,-

BESTILL NÅ

*Per person i dobbeltrom 1 natt, frokost og billett.

The Waterboys sitt siste album, Where The Action Is, kom ut 24. mai og Mike Scott & co stopper selvsagt i Bergen på den påfølgende turnéen!

The Waterboys har i over tre tiår tatt publikum med på en musikalsk reise gjennom folk, rock, gospel, soul og keltisk musikk, stadig i endring og med et mål om å gi publikum noe uventet. I mai slapp de et nytt album med navnet Where the Action. Et album med fabelaktiv låtskriving, eksprementering og musikal briljians. At Q Magazine omtaler The Waterboys som ”the original Mumford And Sons” sier sitt om bandets enestående posisjon. Vi gleder oss til en perfekt kveld i selskap med Mike Scott og udødelige sanger fra en lang karriere!

 

The Waterboys har gjort flere helt fantastiske konserter i Bergen det siste tiåret. Vi minnes blant annet Logen Teater i 2004, en aldeles forrykende opptreden på Bergenfest 2006, to utsolgte konserter i 2007, utsolgt Peer Gynt i 2012, en regnfull kveld på Koengen i 2014 hvor de var gjestrer for Neil Young & Crazy, samt fullsatt Grieghallen i 2015. The Waterboys ble dannet i London i 1983. Som vokalist og låtskriver har Mike Scott en naturlig posisjon som leder av bandet og sammen med fabelaktige Steve Wickham har han nærmest skapt en egen sjanger med The Waterboys, en ytterst vellykket miks av keltisk tradisjonsmusikk og storslått, melodiøs rock – eller ”The Big Music”! Bandet nådde stjernene med ”Fisherman’s Blues” i 1988.

 

Ønsker du 2-retters middag inkludert i pakken?

Vennligst ring vårt salgskontor på 09901 eller epost: post@revyogteater.no 

Dato/Tid Arrangement Sted Pris

FORTELL DINE VENNER