TIRSDAGSPASS 12 JUNI

STED: BERGENHUS FESTNING (Kart)

PERIODE: TIRSDAG 12. JUNI

Dagspass tirsdag gir adgang til konserter på Bergenhus Festning 12. juni 2018.

PRIS: FRA KR. 1940,-

BESTILL NÅ

*Per person i dobbeltrom 1 natt, frokost og billett.

Queens of the Stone Age kommer tilbake til Bergen! Konserten på Bergenfest blir det albumaktuelle bandets eneste opptreden i Norge i 2018.

12.juni 2018 er verdens heteste rockeband om dagen, Queens of the Stone Age, tilbake i Bergen. Queens of the Stone Age blir et av hovednavnene under Bergenfest - ni år etter at de spilte på Koengen sammen med Foo Fighters. Konserten på Bergenfest blir Queens of the Stone Age sin eneste opptreden i Norge i 2018.

 

Bandet som kommer fra Palm Desert, California legger ut på turné med sin rykende ferske plate, "Villains", i sekken. Albumet som er produsert av Mark Ronson (Amy Winehouse, Bruno Mars m.fl) har fått fansen til å juble og kritikerne til å strø om seg superlativer. Kanskje ikke så rart, det finnes vel knapt ett band i 2017 som klarer å gjøre rocken så vital, dansbar og spennende som Josh Homme og hans band.

 

Queens of the Stone Age har alltid skubbet på grensene. De er klassiske i bunn, men søker hele tiden nye måter å gjøre musikken sin fargesterk og nytenkende. Det finnes heller ikke et dårlig album blant de syv platene gjengen har gitt ut så langt,

 

"Villains" er utvilsomt bandets mest partyvennlige album så langt. "Ingen tar halvfulle dansetrinn på scenen som Josh Homme etter en god flaske vodka, "No One Knows" får fremdeles en hvilken som helst rockeklubb til å svinge på hoftene samtidig som hender strekkes mot taket, og bandets fremoverskuende, farlige retrorock har alltid passet perfekt på catwalks verden over", skrev Aftenposten i sin femmer-anmeldelse av platen.

 

Queens of the Stone Age kommer til Bergenfest armert med noen av 2000-tallets aller største hits, hvem står stille når juveler som "Feelgood Hit of the Summer", "Go With the Flow", "Little Sister" eller "Feet Don`t Fail Me" fyres av i mellomgulvet.

 

Dagspass tirsdag gir adgang til konserter på Bergenhus Festning 12. juni 2018. 

Merk at det er forskjellige pristyper for over og under 18 år. Det vil være forskjellige armbånd for over/under 18 år og kun de med "over 18-armbånd" har adgang i barene. 
MERK: "Magic Mirrors" har 18-årsgrense. Vergeordning for publikum under 15 år, les om kriterier på bergenfest.no

For mer informasjon festivalen, konsertene og åpningstider, se bergenfest.no. Følg Bergenfest på facebook for oppdateringer og artistslipp. Sjekk også Bergenfest på Spotify.

Dato/Tid Arrangement Sted Pris

FORTELL DINE VENNER