SHOW I BERGEN

Se det beste av show, standup og revy i Bergen. Bo på byens flotteste hotell. På Bergenhelg.no kan du enkelt bestille komplette showpakker som inkluderer hotellrom og 2-retters showmeny på Radisson Blu Royal Hotel på Bryggen i Bergen. Og best av alt: Hos oss får du rabatter på både hotellrommet, middag og showbillettene!

SHOW MED PLASSGARANTI

Enten du liker show, revy eller standup, så byr Bergen på noe for enhver smak - året rundt. På bergenhelg.no har vi plukket ut det beste av hva showscenene i Bergen byr på. Vi samarbeider tett med både Ole Bull scene, Ricks Teater, USF Verftet og Grieghallen for å nevne noen. Våre unike avtaler med showarrangørene sikrer deg de beste plassene.

SHOWPAKKER GIR DE BESTE RABATTENE

Våre showpakker sikrer deg de beste prisene. Du oppnår inntil 25% rabatt på både hotellrom og vår 2 retters showmeny. Rabatten på selve showene kan variere noe, men normalt vil du spare mellom 10 og 15%. Som en ekstra bonus får du også fribilletter til byens beste utesteder. Så da blir det opp til deg hvor lenge kvelden skal vare. Muligheten er en helaften på byen med både restaurantbesøk, show og nattklubb.

BESTILL SHOWPAKKE

Finn forestillingen du vil se i oversikten under og gå videre til vår online bestilling. Du kan også bestille på telefon 09901. Har du en bestemt dato du vil til Bergen anbefaler vi deg å benytte vår kalender til høyre.

AKTUELLE SHOW: