ØRJAN BURØE

STED: GRIEGHALLEN (Kart)

PERIODE: LØRDAG 22. FEBRUAR

Showet er i 2020

ROYAL HOTEL FRA 1400,-* INKL 2-RETTERS MIDDAG

BESTILL NÅ

*Per person i dobbeltrom 1 natt, frokost og billett.

Nytt show i 2020! Etter suksessen med showet Fordommer som har solgt nærmere 40 000 billetter siste 3 årene er vi nå i gang med Ørjan Burøe sitt nye show STORE GUTTER GRÅTER IKKE som har premiere høsten 2019.

Store Gutter Gråter Ikke. Det sies at store gutter ikke gråter. Hvorfor ikke, egentlig? Ørjan Burøe påstår i alle fall at han ikke finnes noe redd for å vise følelser. Han kan fint dele det som skjer inni seg med Gud og hvermann. Det må rett og slett til, mener han, for da får vi en bedre verden - gjør vi ikke? Og så får vi masse stoff vi kan lage humor-show av. Heldigvis så er det lov å snakke om følelser i våre dager, snakke om det indre livet og ikke bare alt maset rundt oss. De fleste oppegående mennesker vet godt at det kan gå riktig galt med folk som ikke evner å uttrykke hva de føler. Så hva er det vi venter på? Store gutter gråter ikke. Joda, det gjør de, men de trenger bare en skulder å gråte på. Kanskje det kan være skulderen til Ørjan? For i kveld i det minste.

 

Akkurat nå går Ørjan Burøe sin Frost-film med sønnen viralt over hele verden. Vi har vært så heldige å booke det nye showet "Store Gutter Gråter Ikke". Om han kommer i kjole vet vi ikke, men vi vet at billettene går fort unna, så kast alt du har i hendene og skaff deg en billett nå.

 

Eller som Ørjan ville sagt - Let it go


I tre år har Ørjan Burøe reist med showet «Fordommer» og spilt nesten 200 forestillinger. Med «Store Gutter Gråter Ikke» lager Burøe nok en gang en morsom og personlig forestilling med tette punchlines. Vi håper at du ler og koser deg, og kanskje til og med gråter en liten skvett - om du tør.


Regi/tekst: Ørjan Liavåg
Musikk/tekst: Bjarte Jørgensen

Dato/Tid Arrangement Sted Pris

FORTELL DINE VENNER