ANDRE LLOYD WEBBER GALA

STED: GRIEGHALLEN (Kart)

PERIODE: FREDAG 29. MARS

ROYAL HOTEL FRA 1730,-* INKL 2-RETTERS MIDDAG

BESTILL NÅ

*Per person i dobbeltrom 1 natt, frokost og billett.

Highlight Concerts presenterer En hyllest til Andrew Lloyd Webber en av de største musikalske komponister i vår tid

The ANDREW LLOYD WEBBER- Et show til ære for en av vår tids største musikalske komponister med utdrag fra flere av hans mesterverk som the Phantom of the Opera, Cats, Jesus Christ Superstar, Evita, Sunset Boulevard, Starlight Express, Aspects of Love, Love never Died, Song & Dance, Requiem...

 

Andrew Lloyd Webbers musikk er fylt med menneskelige følelser som berører publikums hjerter verden over. Det er kjærlighet, forførelse, romantikk, humor, sinne, mot og håp som blir formidlet av sangerne, danseensemblet og et 14 manns stort orkester.

 

For å binde sammen all den flotte musikken og de ulike numrene er det en forteller som leder showet.

 

Fargerike kostymer, multimediaframvisninger og lyseffekter skaper en flott ramme rundt den verdenskjente musikken.

 

Showet er koreografert av Jeanette Damant, en australsk koreograf som har arbeidet over hele verden, f.eks. Moulin Rouge og Lido i Paris. Orkesterarrangementene er av Matthias Suschke. Han orkestrerer og arrangerer musikk til film og scene, f.eks. den berømte Friedrichstadtpalast i Berlin. Daniel Stryjecki som har designet lys og video har bl.a laget events til Coca Cola, Merck, Siemens, Orange, LOT-Polish Airlines, Abu Dhabi Ports bl.a.

 

Kostymene er designet og laget i Paris av Rick Dijkman, han har bl.a vært kostymedesigner til Disneyland Paris. Jochen Sautter har sammen med Deborah Sasson, arrangert flere musikalske shows, f.eks. 100 års jubileumsproduktsjonen av he Phantom of the Opera og det kritikerroste nye showet ”The Little Prince”.

 

Alle kunstnerne er fra Londons West End. Det internasjonale orkesteret er spesielt sammensatt til denne produsjonen etter Suschkes musikalske og kunstneriske krav.

 

Varighet: Ca. 2 x 60 minutter. Cast: 12 kunstnere, Orkester: 14 musikere

 

DEN PERFEKTE JULEGAVE. KJØP GAVEKORT HER!

Dato/Tid Arrangement Sted Pris
Fre. 29. mar 20.00 Andre Lloyd Webber Gala inkl. hotellpakke GRIEGHALLEN - Bergen Fra 1730,- BESTILL NÅ

FORTELL DINE VENNER