KJERRING!

STED: LILLE OLE BULL (Kart)

PERIODE: 12. OKT - 14. OKT

PRIS: FRA KR. 1050,-

BESTILL NÅ

*Per person i dobbeltrom 1 natt, frokost og billett.

Hvordan er det å være kvinne på 46 år og oppdage at man har blitt ei kjerring?

Skuespillerne Monica Hjelle og Kjersti Elvik harsellerer med seg selv, med mannen og med overgangsalderen i denne helt nyskrevne humorforestillingen. Kvinnens mange roller settes under lupen og de to erfarne skuespillerne lover hysterisk gjenkjennbare situasjoner, morsomme anekdoter, både tekster med dybde og det reneste galskap og vås. De stiller spørsmål som: Bor det en mann i oss alle? ER virkelig Pierce Brosnan så kjekk i virkeligheten? Må man slutte med å være gal når man ”bikker”40? Har vi blitt som mora vår? Og hva pokker er galt med å si i fra høyt om man vil!! Ikke minst; er de virkelig så avslappet som det virker som de Mindfullness – og Yogadamene?


Det hele starter i en teatergarderobe, det blir audition-situasjoner, skråblikk på scenebransjen før og nå og kanskje til og med avsløring av noen bransjehemmeligheter. I tillegg blir det mye sang og dans med akkompagnement av en av norges mest profilerte musikere, Trond Lindheim på scenen. 

 

Musikkteater/komedie av og med Kjersti Elvik og Monica Hjelle
Musiker: Trond Lindheim
Regi: Morten Milde
Dramaturg: Kjell Moberg
Koreograf: Tomas Adrian Glans

Produseres av Scenekunst Østfold/Østfold kulturutvikling

 

Om skuespillerne:
Monica Hjelle er en ekte Østfold-dame som har jobbet på de fleste scener i Norge siden 1994. Hun har spilt hovedrollen i stykker som « Gift» av Alexander Kielland på Rogaland Teater, Dronningen i « Hamlet» på Nordland teater, Effie Marconi i ”Dickie Dick Dickens” på Oslo Nye og mestrer både den dramatiske sjangeren så vel om den komiske. Monica herjet land og strand rund og ble komiprisnominert for « Ibsens samlede verk på 68 minutter» i 2004 – og har i Østfold spesielt utmerket seg i « Brottet på Hvaler» i diverse stykker siden 2006. Monica synger dessuten fletta av de fleste. Hun deltok i Melodi Grand prix i 2007. Monica spilte også i NRK-serien «Kampen for tilværelsen» i rollen som Margaret Loe.

 

Kjersti Elvik er en av Norges mest profilerte skuespillere.
Bergenseren har til neste år 25 års jubileum som profesjonell utøver!
Hun er for mange mest kjent for medvirkning i ”Vestavind” tidlig på 90- tallet og i rollen som politietterforsker Hanne Wilhelmsen basert på kritikerroste Anne Holts romaner ”Blind Gudinne” og ”Salige er de som tørster»

Dato/Tid Arrangement Sted Pris

FORTELL DINE VENNER