LOVE ME TINDER

ØYVIND ANGELTVEIT & DAGRUN ANHOLT

STED: LILLE OLE BULL (Kart)

PERIODE: 10. JAN - 19. JAN

Unummererte Sitteplasser.

PRIS: FRA KR. 1075,-

BESTILL NÅ

*Per person i dobbeltrom 1 natt, frokost og billett.

"Love me Tinder” er en humoristisk og musikalsk forestilling om jakten på den store kjærligheten og dilemmaet: Hvordan få kontakt med den rette?

Tønsberg Blad

Det startet med Dagbladets ”Noen som passer for meg...” til vår tids lynraske og kyniske ”Tinderdate”. Nettdating har bredt om seg og er beviset på vår tids rastløse og ofte svært komiske søken etter ”Den rette”. Dette er tema i forestillingen og den er til tider blitt hysterisk morsom. Den ble også svært godt tatt i mot av anmeldere da den ble spillt i Tønsberg og oppnådde terningkast 5. Til slutt må man også presisere at forestillingen også har en alvorlig klangbunn. Dette handler jo mest om ensomhet og søken etter kjærlighet i et moderne samfunn som går litt fort for folk flest. 


Øyvind Angeltveit skulle være godt kjent for Bergenspublikummet gjennom en rekke komedier og revyer ved teatrene i byen. Øyvind er fra Stord og gleder seg alltid til å spille på Vestlandet. Han var med å etablere Lompelandslaget som herjet revynorge i 15 år. Øyvind har akkurat avsluttet to års sammarbeid med ”Margot” alias Ina Breivik. 


Dagrun Anholt er komiker og skuespiller fra Sandefjord. Hun har hatt en mengde morsomme roller på TV, som for eksempel i ”Hos Martin”. I år har hun vært på Rogaland Teater og Brageteatret. I sommer hadde hun stor suksess sammen med Øyvind Angeltveit og Sturla Berg Johansen i ”Bakgårdsrevyen” i Tønsberg.

Dørene åpner kl. 18.30
Showstart kl. 19.30

Garderobe er inkludert.

Unummererte sitteplasser.

Dato/Tid Arrangement Sted Pris
Tor. 10. jan 19.30 Love me Tinder inkl. hotellpakke LILLE OLE BULL - Bergen Fra 1075,- BESTILL NÅ" />
Fre. 11. jan 18.30 Love me Tinder inkl. hotellpakke LILLE OLE BULL - Bergen Fra 1075,- BESTILL NÅ" />
Lør. 12. jan 18.30 Love me Tinder inkl. hotellpakke LILLE OLE BULL - Bergen Fra 1075,- BESTILL NÅ" />
Fre. 18. jan 18.30 Love me Tinder inkl. hotellpakke LILLE OLE BULL - Bergen Fra 1075,- BESTILL NÅ" />
Lør. 19. jan 18.30 Love me Tinder inkl. hotellpakke LILLE OLE BULL - Bergen Fra 1075,- BESTILL NÅ" />

FORTELL DINE VENNER