HANNE SØRVAAG

STED: FORUM SCENE (Kart)

PERIODE: 18. NOV - 27. NOV

ROYAL HOTEL FRA 1605,-* INKL 2-RETTERS MIDDAG

BESTILL NÅ

*Per person i dobbeltrom 1 natt, frokost og billett.

Hanne Sørvaag elsker Dolly Parton!

NB! Denne forestillingen er flyttet til 26.-27.november 2021 på Forum Scene fra showene som opprinnelig skulle vært på Ricks Teater 27. og 28.mars 2020 og 18.-19.november 2020.

 

Gjør deg klar for den store showkonserten som hyller "the one and only" Dolly Parton.

Med over 3000 låter i bagasjen og 40 år siden superhiten "9 to 5" ble gitt ut er det klart for å feire en av nåtidens største artister i forestillingen "Meg og Dolly". 

 

På scenen står den folkekjære artisten Hanne Sørvaag som skal ta deg med på en musikalsk reise i Dollys univers sammen med sine musikere og korister.

 

Hanne har elsket Dolly siden hun var en liten jente, og vært en stor inspirasjon for hennes karriere. Dette vil du merke gjennom historier, opplevelser og låter i forestillingen "Meg og Dolly". 

 

Dolly Parton har vært aktiv som artist i 70 år og har gitt oss en rekke store hits. Hvem husker vel ikke låtene "Jolene", "Here i come again", "Island in the stream" og "I will always love you" som også Whitney Houston hadde stor suksess med. Disse og mange flere vil du få oppleve våren 2020 når denne hitparaden av en forestilling tar turen rundt i landet for å gi deg en festaften du sent vil glemme.

 

Hjertelig velkommen til "Meg og Dolly".

 

Ingen aldersgrense

Varighet ca. 80 min. uten pause
Dørene åpner 20 min. før show

Dato/Tid Arrangement Sted Pris

FORTELL DINE VENNER