ODD(A) COUPLE

ANDRE SØFTELAND & ROAR BREKKE

STED: LILLE OLE BULL (Kart)

PERIODE: 29. NOV - 1. DES

Unummererte Sitteplasser

PRIS: FRA KR. 1130,-

BESTILL NÅ

*Per person i dobbeltrom 1 natt, frokost og billett.

Nå går to av Oddas mest underholdende sønner for første gang sammen for å levere et herlig, musikalsk show. Den perfekte festkvelden i førjulstida.

Andre Søfteland er Norges nye musikalstjerne. Utdannet i London, senere flyttet han til New York. Etter store roller på scener i USA kom han tilbake til Norge. Her har han gjort de store hovedrollene i Hellemyrsfolket, Spelemann på taket, Les Miserables og Evita. Over 200 000 latt seg trollbinde av hans stemmeprakt. Med et imponerende register og en sjelden innlevelse tar han publikum med inn i sin verden.


Roar Brekke har en mor som syns han synger kjempefint... men for alle andre er han standupkomikeren som treffer midt i magerøttene. Hans herlige observasjoner, ubetalelige mimikk og selvironi har i over 20 år spredt latterbølger. Hans siste showsuksess ”All verdens tid” er spilt mer enn 80 ganger med strålende respons.


Sammen vil de to garantert by på en mangfoldig kveld. Fra musikalske perler som gir deg gåsehud, til herlige historier som gir deg krampelatter. Eller for å si det sånn: En sølvstrupe og en gaptrost!  

 

På piano: Vidar Eldholm

Dato/Tid Arrangement Sted Pris
Tor. 29. nov 21.00 Odd(a) Couple inkl. hotellpakke LILLE OLE BULL - Bergen Fra 1130,- BESTILL NÅ
Fre. 30. nov 18.30 Odd(a) Couple inkl. hotellpakke LILLE OLE BULL - Bergen Fra 1130,- BESTILL NÅ
Fre. 30. nov 21.00 Odd(a) Couple inkl. hotellpakke LILLE OLE BULL - Bergen Fra 1130,- BESTILL NÅ
Lør. 01. des 18.30 Odd(a) Couple inkl. hotellpakke LILLE OLE BULL - Bergen Fra 1130,- BESTILL NÅ

FORTELL DINE VENNER