TOTLAND & STYVE

- MUSIKK FOLKENS

STED: LILLE OLE BULL (Kart)

PERIODE: 8. NOV - 15. DES

BERGENHELG ANBEFALER!!

ROYAL HOTEL FRA 1525,-* INKL 2-RETTERS MIDDAG

BESTILL NÅ

*Per person i dobbeltrom 1 natt, frokost og billett.

Fra 16.11: +345,- ink julebuffet, dessert, dans

Musikk folkens! Det er tittelen på Heine Totland og Gisle Børge Styve sin nye forestilling. Premieren er 7.november på Lille Ole Bull og skal spilles helt frem til jul.

BA - Musikalsk snop og viltre gjøglerier

Heine Totland og Gisle Børge Styve har klart å etablere noe helt spesielt. Uten egentlig å ha gjort noe særlig mer sammen enn å spille mange konserter, har de etablert et svært trofast og stadig større publikum. Til sammen har de noe «magisk» som det er vanskelig å sette ord på. Publikum er begeistret, og de to vestlendingene gleder seg over hverandre og sitt publikum. Deres forrige forestilling «Musikk e komme for å bli» ble en stor suksess og solgte over 60 000 billetter, i Bergen, Oslo og på turne  over hele landet

 

Denne gangen utvides også det musikalske bildet/uttrykket i betydelig grad. Gisle Børge har gått til anskaffelse av et praktfullt orgel, et Hammond B3 fra 1959, med krakk og pedaler! Det går faktisk allerede rykter om dette orgelet i det internasjonale orgelmiljøet, og vi regner med en betydelig tilstrømming av orgelinteresserte fra hele verden. Gisle Børge og Heine gleder seg vilt til premieren. “Musikk folkens” starter der deres forrige forestilling sluttet.  Dere får høre nye livsglade og humoristiske, men også ektefølte versjoner av sanger vi alle kjenner.

 

Du kan glede deg. Nå blir det Musikk Folkens!

Dato/Tid Arrangement Sted Pris
Lør. 15. des 18.30 Totland & Styve inkl. hotellpakke LILLE OLE BULL - Bergen Fra 1525,- BESTILL NÅ
Lør. 15. des 21.00 Totland & Styve inkl. hotellpakke LILLE OLE BULL - Bergen Fra 1525,- BESTILL NÅ

FORTELL DINE VENNER