VÅR BEATLES HYLLEST

INGER LISE RYPDAL, JØRN HOEL, BJARTE HJELMELAND, ATLE PETTERSEN OG LISE KARLSNES

STED: GRIEGHALLEN (Kart)

PERIODE: 6. APR - 7. APR

  • BERGENHELG ANBEFALER! 2-retters middag kun Lørdag 6 April.

ROYAL HOTEL FRA 1380,-* TILLEGG FOR MIDDAG 280,-

BESTILL NÅ

*Per person i dobbeltrom 1 natt, frokost og billett.

Over Norge presenterer: Fem av Norges mest kjente artister deler scene i «Vår Beatles-hyllest» – stjernelaget Inger Lise Rypdal, Jørn Hoel, Bjarte Hjelmeland, Atle Pettersen og Lise Karlsnes. Sammen skaper de musikalsk magi av alle klassikerne fra verdens største musikkband – The Beatles. Showet har fått knallkritikker, VG skriver at det er «et hjertelig show», «rørende og grøssende vakkert», mens Aftenpostens Mona Levin skriver at alle fem «leverer glansnummer» og at gutta «smelter damene i salen» til terningkast 5.

Varighet: 90 minutter uten pause.

VG - Rørende og grøssende vakkert!

Aftenposten - 60-tallsnostalgi de luxe!

Stjernelaget lager musikalsk magi av alle klassikerne til verdens største musikkband, skal vi tro kritikerne. VG omtaler «Vår Beatles-hyllest» som «et hjertelig show», «rørende og grøssende vakkert», mens Aftenpostens Mona Levin skriver at alle fem «leverer glansnummer» og at gutta «smelter damene i salen» til terningkast 5.

 

Inger Lise Rypdal, som selv slo igjennom i The Beatles’ samtid på 1960-tallet, var en «Beatles»-jente i tenårene. – Jeg har et sterkt minne fra den gangen jeg satte meg på bussen inn til Gjøvik for å kjøpe min aller første singel. Det var «Help» av The Beatles.

 

Kan alle Beatles-låtene

Jørn Hoel var liten gutt da fetterne hans kom hjem fra marinen i England og hadde med seg Beatles-plater. – Jeg kunne ingen barnesanger da jeg var liten, men derimot alle Beatles sine låter. Min første plate var selvsagt av The Beatles – «She Loves You» – og den betalte jeg kroner 7,50 for i Tromsø. – Interessen for The Beatles er faktisk det som fikk meg til å satse på musikk. Derfor føltes det helt naturlig å takke ja da jeg fikk tilbud om å bli med sammen med denne flotte gjengen artister.

 

Aldersspenn
– Jeg synes det er spennende at vi er så ulike både i alder og bakgrunn: Det skiller omtrent 10 år mellom hver av oss – fra Atle Pettersen som er i slutten av 20-åra, til Inger Lise Rypdal som er utrolige 68 år og i særklasse «still going strong», sier Lise Karlsnes. Det er første gang frontfiguren i rockebandet Briskeby deler scene sammen med andre. Atle Pettersen og Bjarte Hjelmeland har også gått ydmykt til oppgaven: – Endelig får jeg brukt min kjærlighet til sangen og musikken jeg vokste opp med, i en ren musikkproduksjon, sier Bjarte Hjelmeland, mens Atle Pettersen allerede har dypdykket i musikkatalogen til sine musikalske helter i andre sammenhenger.

 

 

Dato/Tid Arrangement Sted Pris
Lør. 06. apr 18.00 Vår Beatles hyllest inkl. hotellpakke GRIEGHALLEN - Bergen Fra 1380,- BESTILL NÅ
Lør. 06. apr 20.30 Vår Beatles hyllest inkl. hotellpakke GRIEGHALLEN - Bergen Fra 1380,- BESTILL NÅ
Søn. 07. apr 18.00 Vår Beatles hyllest inkl. hotellpakke GRIEGHALLEN - Bergen Fra 1380,- BESTILL NÅ

FORTELL DINE VENNER