TEATER I BERGEN

Kombiner en storslått forestilling med et luksuriøst opphold på Radisson Blu Royal Hotel på Bryggen i Bergen. På Bergenhelg.no setter du enkelt sammen din egen teaterpakke. Vi gir deg rabatter på både overnatting, 2-retters middag og teaterbillettene!

TEATER MED PLASSGARANTI

Enten du liker komedie, farse, musikal eller drama – I Bergen kan du se noen av de aller beste teateroppsetningene i Norge. Vi har valgt ut høydepunktene for å gjøre valget ditt enklere. Ta kontakt med oss om billetter på byens teaterscener. 

TEATERPAKKER GIR DE BESTE RABATTENE

Du oppnår inntil 25% rabatt på både overnatting og 2 retters middag når du bestiller hos oss. Rabatten på selve teaterforestillingen vil variere noe, men normalt sparer du mellom 10 og 15%. Våre teaterpakker sikrer deg uansett de beste prisene. Som gjest på hotellet får du også fribilletter til byens beste utesteder. Alt ligger derfor til rette for en vellykket helaften i Bergen!

BESTILL TEATERPAKKE

I oversikten under ser du de beste oppsetningene som er aktuelle på teaterscenen i Bergen. Når du har funnet forestillingen som frister deg mest, kan du enkelt bestille din teaterpakke online hos oss. Om du har en konkret dato du ønsker å dra til Bergen, anbefaler vi at du bruker kalenderen øverst til høyre.

TEATERFORESTILLINGER: