TEATER I BERGEN

Kombiner en storslått forestilling med et luksuriøst opphold på Radisson Blu Royal Hotel på Bryggen i Bergen. På Bergenhelg.no setter du enkelt sammen din egen teaterpakke. Vi gir deg rabatter på både overnatting, 2-retters middag og teaterbillettene!

TEATER MED PLASSGARANTI

Enten du liker komedie, farse, musikal eller drama – I Bergen kan du se noen av de aller beste teateroppsetningene i Norge. Vi har valgt ut høydepunktene for å gjøre valget ditt enklere. Ta kontakt med oss om billetter på byens teaterscener. 

TEATERPAKKER GIR DE BESTE RABATTENE

Du oppnår inntil 25 prosent rabatt på både overnatting og 2 retters middag når du bestiller hos oss. Rabatten på selve teaterforestillingen vil variere noe, men normalt sparer du mellom 10 og 15 prosent. Våre teaterpakker sikrer deg uansett de beste prisene. Som gjest på hotellet får du også fribilletter til byens beste utesteder. Alt ligger derfor til rette for en vellykket helaften i Bergen!

BESTILL TEATERPAKKE

I oversikten under ser du de beste oppsetningene som er aktuelle på teaterscenen i Bergen. Når du har funnet forestillingen som frister deg mest, kan du enkelt bestille din teaterpakke online hos oss. Om du har en konkret dato du ønsker å dra til Bergen, anbefaler vi at du bruker kalenderen øverst til høyre.

TEATERFORESTILLINGER: