ALBERT OG ANNA

STED: DEN NATIONALE SCENE (Kart)

PERIODE: 13. DES - 16. DES

PRIS: FRA KR. 1020,-

BESTILL NÅ

*Per person i dobbeltrom 1 natt, frokost og billett.

Frode Grytten er en av våre mest folkekjære forfattere, og med dette stykket har han laget en varm og vakker hyllest til livslang kjærlighet.

Vi kommer tett inn på Albert og Anna, to eldre mennesker, som har elsket hverandre gjennom et langt liv. «Albert & Anna» er historien om helt vanlig kjærlighet, den kjærligheten som ikke blir sett av andre enn de som deler den.

 

I gode dagar, i vonde dagar (Frode Grytten)

 

Som livspartnere har Albert og Anna dyrket sin hage som de har dyrket hverandre. Men nå er Anna i ferd med å forsvinne, og når hun blir borte, er også Albert redd for å miste seg selv. I forestillingen treffer de igjen den unge Anna og den unge Albert. Humoristiske og varme tilbakeblikk skildrer samliv og samhold gjennom vekslende årstider.


Grytten forteller med dette en sterk kjærlighetshistorie. Han er elsket for sine ærlige, morsomme og gjenkjennelige fortellinger om vanlige menneskers uvanlige liv, og står bl.a. bak suksessforestillingene «Bikubesong» og «Sånne som oss». Regien er ved Hildegun Riise. Espen Leite er med som musiker og komponist.


«Den enkle gleda ved å stelle i hagen saman med nokon. Den enkle gleda ved å lage kaffi til nokon. Den enkle gleda ved å halde rundt nokon. Han tenker at om han står slik lenge nok, så kjem ho tilbake.»


Produsert av Riksteatret i samarbeid med Den Nationale Scene. 

Varighet: 1 time og 35 minutter, ingen pause.

 

Skuespillere:

Kari Simonsen, Stine Robin Berg Hansen, Sverre Bentzen og Kristoffer Sagmo Aalberg.

Dato/Tid Arrangement Sted Pris
Ons 13. des 19:30 Albert og Anna inkl. hotellpakke DEN NATIONALE SCENE - Bergen Fra 1020,- BESTILL NÅ
Fre 15. des 19:30 Albert og Anna inkl. hotellpakke DEN NATIONALE SCENE - Bergen Fra 1020,- BESTILL NÅ
Lør 16. des 18:00 Albert og Anna inkl. hotellpakke DEN NATIONALE SCENE - Bergen Fra 1020,- BESTILL NÅ

FORTELL DINE VENNER